недеља, 23. септембар 2018.

DANAS U KIKINDI

Jutros smo analizirali EDL uz kaficu i rakijicu. Zaključak: Bilo je dobro. Pomenuli smo i nekoliko dragih kolega koji su ove godine (iz opravdanih razloga) izostali. Za ovu godinu pišemo im opravdan izostanak, ali nećemo tolerisati sledeće godine.
Tikve!
Za one koji slabije vide obaveštenje - Tikve su u pozadini iza ovih momaka (Ivanišević, Bovan, Cetić)

6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Najteža tikva ove godine - 341 kg.

Slavko Bovan је рекао...

Sinoć koncert Lepe Brene pratilo 20.000 gledalaca.

Slavko Bovan је рекао...

Nakon jutarnje kafice i analize EDL, Dragiša i ja smo ispratili Ivaniševića (ode u Beograd jer ima popodnevnih obaveza) pa smo odslužali koncert orkestra DVD Kikinda (odlični!). Dragiša pazario teglu specijalnog-kvalitetnog-najboljegnasvijetu...meda, a usput imao zanimlju konverzaciju sa vještim trgovcem. Na trgu sretosmo Gačanina (profesora Vucu). Trenutno je pauza u rasporedu. (Čekamo da vidimo da li će nam Milijana dati da nešto pojedemo, ili će nas išutirati "idite na ćevape!".
Po planu, za koji sat odosmo do Starog jezera (Jezerce u centru Kikinde) da ispratimo još jednu propratnu manifestaciju (kotlići), a večeras Vlatko Stefanovski na trgu.

Svetlana је рекао...

Bilo je veoma prijatno druženje. Drago mi je što sam nekoliko enigmata ponovo videla, a i što sam mogla da upoznam još neke, koji nisu bili u Subotici prošle godine. Hvala Slavku i EKK na gostoprimstvu i organizaciji EDL, ostaće mi u lepom sećanju.

Slavko Bovan је рекао...

Hvala tebi Svetlana. Očekujemo te i naredne godine.

Migo је рекао...

Još jedan ugodan enigmatski vikend u Kikindi. Zahvalnost dragim domaćinima, organizatorima i sponzorima, uz želju da nas dogodine bude malo više. Čestitke Dragiši, Slavki i Veselinu!
Ove godine Dragiša je baš u vrhunskoj formi i to nam je pokazao na najbolji način!