субота, 29. септембар 2018.

PROŠLE SUBOTE U KIKINDI

Hercegovačka veza

Vuković, Šujica, Sekulić, Tomašev

Koceljeva u Kikindi

Mala radionica kafe

Majka i kćerka

Ozbiljni takmičari

Sedma sila

Konac delo krasi

Tekuća pitanja

Zajednička fotografija

6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Kada je EKK u pitanju, uvijek je veselo!

Slavko Bovan је рекао...

Danas sam se posvetio radu na TIO jer sutra imam neke obaveze, a i naredna sedmica će biti vrlo sadržajna. Dejan je takođe bio vrlo vrijedan pa su svi rebusi koji su osvojili bodove (osim jednog koga priprema autor) tempirani za objavu.
Zrnca tempirana.
Anagramiranja u fazi obrade,... (mogli biste poslati još koji).
Izborih se i sa jednom ispunjaljkom Nove Zekića (ide sutra u 8.00). Naime, Novo koristi neke fontove koji mi sve poremete pa sam morao nešto da kombinujem pomoću štapa i kanapa. Neće biti tehnički savršeno, ali zagonetka je interesantna i valja je objaviti.
Usput, gledam fudbal (Čelsi -Liverpul), pratim enigmatska dešavanja na internetu.
Ima lijepih novosti.

Svetlana је рекао...

Slavko, da li to znači da su rebusi pred sudije išli bez ilustracije?

Svetlana је рекао...

Na šestoj slici se sa desne strane vidi kamerman. Stajao je baš kraj mene i uperio kameru u zadatke. Oni koji me od vas malo bolje poznaju, mogu misliti koliko sam bila "oduševljena" što je baš kod mene došao. Pomerila sam ruku malo udesno da može da snimi papir i čekala da ode. On je izgleda čekao da ja nešto upišem, a ja sam se ukočila i uporno čekala da se makne. Pošto smo u tom pat položaju proveli više od 10 sekundi, na kraju sam, smejući se, pogledala u njega i mahnula rukom pokušavajući da mu objasnim da ide kod nekog drugog. On se takođe nasmejao i glasno upitao "Trema?", a onda me na moju veliku radost ostavio na miru. :)

Slavko Bovan је рекао...

Da, Svetlana. Rebusi su išli na žiriranje bez ilustracija jer je bilo nerealno očekivati da ćemo (Dejan najviše) uspjeti da ilustrujemo 60-tak komada.

Slavko Bovan је рекао...

Ima još interesantnih fotografija.