субота, 1. септембар 2018.

ENIGMATSKI DANI LUDAJE



Predsedništvo EK „Kikinda“ nema formalne sastanke (ne vodimo zapisnik) ali smo u stalnom zasedanju jer zbog mnogobrojnih aktivnosti poželjno je da nas trojica budemo u svakodnevnom kontaktu. Na današnjem kafenisanju u „Maloj radionici kafe“ potpredsednik i sekretar podelili su zaduženja vezana za Enigmatske Dane ludaje (22. septembra). Predsednik je danas imao obaveze u Nakovu, ali smo imali telefonske konsultacije i sa Pupezinom. 

Utanačili smo (okvirnu) satnicu.
Oko 10.30 okupljanje u „Maloj radionici kafe“ (po dobroj tradiciji koju ne treba menjati). Kafenisanje, pozdravljanja, prijem gostiju, enigmatski razgovori na aktuelne i neaktuelne teme.
U 12.00 početak takmičenja u Kulturnom centru i to:
-Masters turnir u kvizingu (u suorganizaciji sa Srpskom kviz asocijacijom)
-Peto otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju enigmatskih zadataka.
-Treće otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju sudokua.
Takmičenja se održavaju istovremeno, ali sve je koncipirano tako da će svi koji žele moći da se takmiče u sve tri discipline. U pauzi između dva seta pitanja (nakon 60 minuta) osveženje.
Oko 14.30 Izborna skupština EK „Kikinda“, uručenje pehara, nagrada i diploma.

Nakon skupštine obezbeđen je zajednički ručak za sve članove i goste.
Neformalni enigmatski razgovori i druženje koje će trajati dok nam ne dosadi (Dakle, trajaće dugooooo).
Kikinda vas čeka! Rado primamo drage goste.

8 коментара:

Анониман је рекао...

Posebno mi je simpatičan ...Zajednički ručak , Tonći

Slavko Bovan је рекао...

Tonći. biće još zanimljivih stvari. Bujrum!

Анониман је рекао...

Baš si neumoran , što i dolikuje nemirnom Strijelcu ...Tonći

Slavko Bovan је рекао...

Obavještenje za one koji ne znaju: Masters turnir u kvizingu sastoji se od dva seta od po 100 pitanja. Jedan set se rešava 60 minuta. Pitanja su iz opšte kulture.

Slavko Bovan је рекао...

Iako još nisu poslate zvanične pozivnice, više kolega postupaju kako je ispravno - šalju preliminarnu najavu da dolaze. Tako!
Budimo u kontaktu jer postoji mogućnost obezbeđivnja prevoza iz BG i NS za one koji ne dolaze vojim kolima.
Poznato je da najviše volimo vesele goste, pa stoga ističem jedan duhovit komentar kolege koji do saada nije bio u Kikindi. Piše: "Dolazim da se takmičim, ako obećate da vam žiri neće sastavljati XY (Ime poznato redakciji)".

Slavko Bovan је рекао...

Od utorka ću imati izvjesne zastoje/prekide u internet-komunikaciji jer planiram da boravim na "neinternet mjestu". Stoga se ne iznenadite ako vam moj odgovor bude kasnio dan-dva. Za izuzetno hitne poruke vezane za EDL možete se preko FB obratiti i potpredsedniku EKK Vanji Tomaševu.

Hrvoje Horvat је рекао...

evo najvjerojatnije će i bjelovarski ČVOR navratiti do Kikinde ako ne iskrsne što nepredviđeno - Željko Jandragić, Stjepan Horvat i Hrvoje Horvat...

Slavko Bovan је рекао...

Ova vijest me vrlo raduje.