недеља, 22. септембар 2019.

REŠAVANJE U KIKINDI


Tabela:
1. Miodrag Ivanišević 200
2. Sofija Necin 199
3. Milan Žarkovački 198
4. Slavka Bakalov 185
5. Svetlana Jorgaćijević 173
6. Milijana Bovan 163
7. Bogdan Sredić 153
8. Janoš Barna 125

Čestitka Miodragu Ivaniševiću kome pripada pehar, diploma i lep poklon sponzora - kompanije Gomex. Blizu pobede bili su Sofija Necin i Milan Žarkovački koji su u jednoj skandinavci pogrešno odgonetnuli jedno ili dva polja. Ivanišević je rešenje predao kao šesti, ali je bio vrlo pažljiv i ostvario je maksimalan broj bodova. Svi učesnici su dobili diplome.
Nagrade je uručio Zlatan Pupezin, predsednik EKK.

1 коментар:

Svetlana је рекао...

Ovde bi možda bilo bolje da ni ne napišem šta sam sve radila. :D

Prošle godine sam sve rešavala bez žurbe, jer sam smatrala da u rešavanju uživo ionako nemam nikakve šanse. Na kraju sam ipak imala maksimum bodova, ali sam bila tek druga u konačnom poretku.

Zato sam ove godine bila puna nade, žurila kao blesava i pošteno platila cenu toga. :D
Dok sam stigla na kraj ukrštenice sa asocijacijom, zaboravila sam da asocijaciju treba i rešiti, pa sam polje ostavila praznim. Na drugom mestu gde je trebalo pronaći državu, ja sam pronašla grad. Ovde sam svesno-podsvesno 80% bila sigurna da je to grad a ne država, ali važno je bilo biti brz. :D

Sve u svemu, podsetilo me je na studentske dane, gde mi se redovno 5 minuta pošto sam predala rad, razbistrio mozak i odmah se setio svih propusta i grešaka koje sam napravila. Nadala sam se da taj osećaj više nikada neću morati proživeti. :D

Za kraj, ono najvažnije - Sve čestitke Miodragu, na ostvarenom maksimumu bodova i zasluženo osvojenom prvom mestu, a Sofiji i Milanu malčice više sreće sledeći put. :)