субота, 17. септембар 2022.

ENIGMATSKI DANI LUDAJE


 

Enigmatski klub "Kikinda" danas je organiзovao joш jedne uspeшne  "Enigmatske Dane ludaje". Učesnici:  Dinko i Vera Knežević (Batajnica), Zvonko i Nataša Štimac (Sremska Mitrovica), Sofija Necin i Milan Žarkovački (Novi Sad), Slavka Bakalov, Vladimir Poučki, Milorad i Biljana Josić (Zrenjanin), te Kikinđani: Vanja Tomašev, Dobrivoj Jerinkić, Matija Vukmirica, Goran Tatomirov, Marko Grbić i Slavko, Milijana, Miloš, Jelena, Ognjen i Luka Bovan. 

Izveštaji slede.

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Razne okolnosti su uticale da je nekoliko ljudi izostalo.

Predsednik EKK Zlatan Pupezin nije mogao da dođe (oporavlja se, biće sve u redu, ali je iz zazumljivijh razloga ostao u Nakovu). Javio se telefonom i pozdravio je goste i domaće.

Aljoša Vuković је рекао...

Luka se već kali. ☺️

Slavko Bovan је рекао...

Bilo nas je sasvim dovoljno za uspješan rad, ali ipak žalimo što je nekoliko najavljenih gostiju izostalo. Kiša je pomalo rosila, pa je i to malo poremetilo ugođaj, ali kad je društvo veselo, ni mećava nam ne može da smeta. Trenutno kiša ozbiljno (ozbiljnije pada) i izgleda da će pokvariti koncert Zdravka Čolića.

Slavko Bovan је рекао...

Stigli smo da pretresemo nekoliko bitnih enigmatskih tema (ESS, konkurs EDL,...) ali o tome narednih dana. Imamo još dosta fotografija. Biće prilike da se objavi sve interesantno.

Slavko Bovan је рекао...

Javno se zahvaljujem Vladimiru Šariću, predsedniku ESS, koji nam je telefonom poželio uspješna takmičenja.

Slavko Bovan је рекао...

Lokalna televizija napravila je prilog koji će biti emitovan u ponedjeljak.

Belirac је рекао...

Vesna i ja ove godine nismo mogli doći u Kikindu. Valjda ćemo imati prilike sljedeće godine.

Slavko Bovan је рекао...

Jutro je pametnije od večeri. Sinoć sam mislio da je bilo dobro, ali sada nakon prespavane noći imam drugačije mišljenje. Mislim da je bilo odlično.

Na takmičarima smo imali nekoliko omladinaca, a jedan od njih je postigao odličan rezultar. Ostali se nisu obrukali. Naprotiv, analizom rješenja vidi se da im po malo fali pa da prebace preko 50% bodova. Bili smo vrlo oštri pri žiriranju pa nismo priznavali bilo koje rješenje i sa sitnom greškom (slovnom).

Svi učesnici takmičenje dobili su diplome i sitne poklone EKK. Vjerujem da će nas dogodine biti još više.