петак, 16. септембар 2022.

NAJAVA ZA SUBOTU

Enigmatski Dani ludaje (planirane aktivnosti) za subotu 17.09.2022.

10.30 (okvirno) – “Mala radionica kafe” (u centru Kikinde) - Ispijanje kafe (ili drugih napitaka po želji) i stalni razgovori - enigmatski i drugi, ako drugih razgovora pored enigmatskih uopšte na svetu i ima :)

Do 11.55 – Okupljanje u Kulturnom centru Kikinda i priprema za takmičenje -Otvorena prvenstva Kikinde – učešće je slobodno, bez kotizacija i bilo kakvih prethodnih preduslova. Nagrade za najbolje su pehari, a biće i još nekih simboličnih nagrada.

12.00 do 12.45 – Osmo Prvenstvo Kikinde u rešavanju enigmatskih zadataka (skandinavka, ukrštenica za strpljive, osmosmerka, rebus, anagram, ispunjaljka, lagani kriptogram, pomicaljka). Zadatke pripremio Slavko Bovan (trojica autora).

13.00 do 13.45 – Šesto Prvenstvo Kikinde u rešavanju sudokua. Zadatke je pripremio Vanja Tomašev.

14.00: Skupština EKK, enigmatski razgovori, dodela nagrada,…

15.30 – Zajednički ručak (časti EKK) i druženje.

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

I danas je vrlo živo na gradskom trgu.

Slavko Bovan је рекао...

Od kako se održavaju Dani ludaje (a da sam bio prisutan) nije bilo više ljudi na trgu u vremenu od podne do 16 sati PETKOM, ko ovog petka. Vidim da je bilo dosta organizovanih dolazaka iz Rumunije, i gradova iz Vojvodine (autobusi iz Pančeva, Vršca,..). Baš mnogo ljudi. Povremeno je padala sitna kiša (na mahove) ali nisam zapazio da ikome smeta.

Ako je tako bilo u petak, pretpostavljam da će sutra biti vrlo veselo. Maloprije se najavilo troje iz Zrenjanina. Biće nas za EDL. (Mali Luka je naoštrio olovku).

Анониман је рекао...


ŽELIMO USPEŠAN RAD EK KIKINDI I GOSTIMA NA ENIGMATSKIM DANIMA LUDAJE!
ZBOG PRIVATNIH OBAVEZA SPREČENI SMO DA DOĐEMO I UČESTVUJEMO U TAKMIČENJIMA I SKUPU ENIGMATA NA SKUPŠTINI EKK.
SRDAČAN POZDRAV!

GORDANA I VLADIMIR ŠARIĆ

Slavko Bovan је рекао...

Hvala.